fbpx

Kdo sem

Projekt Znanje za življenje vodim Andrej Pešec.

Po izobrazbi sem univ. dipl. politolog mednarodnih odnosov, predavatelj, svetovalec in trener ter strokovni sodelavec preko 150 zavodov po Sloveniji in na tujem. Od leta 2012 se od najboljših svetovnih psihologov, pedagogov in strokovnjakov z različnih področij intenzivno učim znanosti o odnosih. Vodil sem že preko 1400 predavanj, seminarjev in webinarjev v Sloveniji in na tujem. 

V podjetjih vodim izobraževanja na teme “Obvladovanje stresa in izgorelost na delovnem mestu”, “Odnosi, komunikacija in sodelovanje na delovnem mestu” …,

Na šolah najpogosteje predavam v sklopu Otroškega šolskega parlamenta, Motivacije, odnosov in odgovornosti. Moja glavna želja je mlade opolnomočiti, da se zavejo neštetih priložnosti in hkrati odgovornosti, ki jo prinaša življenje. Gostoval sem že na več kot 50 osnovnih in srednjih šolah.

Staršem najpogosteje predavam na teme “Umetnost vzgoje motiviranih, samostojnih in odgovornih otrok”, “Kako odpraviti nezainteresiranost, nezanimanje in lenobo”, Dinamika v odnosu med otroki, strokovnihmi delavci in starši in druge.

Strokovnim delavcem v šolstvu največ predavam na teme “Skrivnosti poučevanja in optimalne predaje znanja”, Odnosi, komunikacija in sodelovanje, “Skrivnosti karizmatičnih in spoštovanih učiteljev” …

V knjižnicah, društvih in zavodih so zelo priljubljene teme “Kako čustva vplivajo na bolezni in zdravje”, “Premagaj strah, stres in skrbi”, “Duševno zdravje”, “Ženske so z lune, moški so z marsa” ter druge.

 

Skupno predavam na preko 108 različnih vsebin.

   Rezultat iskanja slik za Andrej Pešec

         

 

Redno gostujem tudi na več radijih, televizijah, izvajam pa tudi osebne konzultacije in trening.

 

Idejni vodje našega projekta so tudi:

Aleksandr Hakimov

dr. John Favors

dr. Oleg Torsunov

dr. V.O. Ruzov

dr. O.G. Gadetsky

 

Vedno sem vam na voljo,

  Vse dobro vsem še naprej

Andrej Pešec, univ. dipl. pol.

Facebook: Andrej Peše

Znanje za življenje https://www.facebook.com/znanjezazivljenje/

 

Telefon: 00 386 40 735 644

Skype: pesecandrej