fbpx

Knjiga Zakoni srečnega življenja

Spoštovani,

z veseljem sporočam, da je izšla knjiga prevedena v slovenščino


ZAKONI SREČNEGA ŽIVLJENJA

Avtor knjige je Oleg Torsunov.

Kazalo – vsebina knjige
klikni za ogled

 

ZAKONI SREČNEGA ŽIVLJENJA

 »Ta knjiga, temelječa na predavanjih in delavnicah zdravnika in psihologa dr. Olega G. Torsunova, pomaga bralcem razumeti njihove lastne kreposti in šibkosti ter univerzalne zakone, ki vplivajo na vsakdanje življenje. Zahvaljujoč temu znanju, ki ga je avtor pridobil iz najstarejšega vira modrosti, Ved, lahko vsakdo očisti svoj notranji svet, spozna moč notranjega jaza in si ustvari svoj lastni “grad” sreče«

 

IZVOR KNJIGE

Znanje, ki ga boste našli v tej knjigi, ni na nikakršen način plod moje domišljije. Da bi to dokazal, knjiga vsebuje citate iz starodavnega besedila, popolnega vira modrosti. Ko gre za resno, bistveno znanje, ki vpliva na življenje, ni prostora za divja ugibanja. Niti nima moja razprava nobene veze z mistiko ali mitologijo.

Vsa osnovna znanja izvirajo iz starodavnih znanosti, dokumentiranih kot Vede. Za praktične zadeve, ki se nanašajo na izboljšanje zdravja in prehrane, sem poleg tradicionalnega ajurvedskega pristopa (vedske medicine), ki je mnogim dobro poznan, uporabil tudi svoje lastne ugotovitve in metode. S tem sem znanje naredil bolj uporabno, saj je bila prilagoditev sodobnemu življenju pogosto potrebna. Vse moje metode temeljijo na vedskih postulatih, ki so temeljito preizkušeni in so se dokazali za učinkovite.

Vsebina knjige služi enemu samemu cilju in sicer, da pomaga vam, dragi bralec, postati srečnejši. Še enkrat, v skladu z vedskim znanjem, se sreča nahaja v srcu in da bi jo dosegli, je potrebno začeti s spreminjanjem samega sebe.

 

NEKAJ BESED O AVTORJU

 Dr. Torsunov je svetovno znani strokovnjak za družinske odnose, psihologijo in celostno medicino. Več kot 30 let že predava po vsem svetu, napisal je preko 20 knjig o ženski in moški naravi, odnosih, vzgoji, razvoju zavesti, zdravljenju …

Njegove tehnike in seminarji pa čudežno oplemenitijo odnose, v vaše življenje pa prinesejo obilje, mir in harmonijo. Dr. Torsunov je posebej znan po izjemnem razumevanju dinamike v odnosih med ženskami in moškimi.

Predavatelj je avtor več kot 20 knjig (Zakoni srečnega družinskega življenja, Vzgoja otrok, Vede in družina ter druge …).

Dr. Oleg Torsunov

Knjiga je formata A5, 316 strani-  Založniki smo Društvo Znanje za življenje – Pandurang.

Priporočena donacija za tiskano verzijo knjige je 23 EUR, e-knjige pa 9 EUR, NI PA POGOJ.

Naročila knjige sprejemamo:

 • po spodnjem kontaktnem obrazcu ali
 • po e-mailu:

    znanjezazivljenje@gmail.com
  Izberite verzijo knjige:
  tiskana = 23,00 EUR plus ptt 2,5 EURdigitalna (e-knjiga) = 9 EUR

  Kako želite prevzeti knjigo?
  Osebni prevzem v Ljubljani (Ruska 7 ali po dogovoru)Preko navadne poštePo e-mailu (e-knjiga)

  Z oddajo naročila se strinjate s splošnimi pogoji & politiko varstva podatkov.

  Donacija za knjigo se lahko pokrije na:

  Društvo Znanje za življenje – Pandurang

  Apnenik 3b, 8294 Boštanj

  TRR: SI56 0237 9026 0777 346 SWIFT: LJBASI2X

  Referenca: 00 0000000

  Koda namena: CHAR ali ADCS:

  Namen: (tu vpišite “Zakoni srečnega življeneja”)

  Donacije so dobrodošle, niso pa pogoj.

  Hvala vam za vaš navdih, zaupanje in podporo 🙂

  Vedno dobrodošli in vse dobro vsem, še naprej.

  Andrej Pešec