fbpx

Pravo znanje pomaga ženski dobiti od moškega vse, kar potrebuje

Spočita, ljubljena in zadovoljna ženska ustvari rajsko atmosfero. Da pa lahko daje, mora najprej prejemati. Varnost, razumevanje in mir. Zato je tako pomembno, da so vedno preskrbljene s strani odgovornih, sposobnih in celostno razvitih moških.

Kjer so ženske srečne, so vsi srečni, kjer pa so ženske izkoriščane in nezadovoljne nič ne uspeva. Danes znamo marsikaj, pozabili pa smo znanost o odnosih. Še posebej od družinskih odnosih. Nekdo, ki je srečen doma, je srečen povsod.

Ženske še posebej trpijo, ko odnosi niso urejeni. Življenje pa pomeni odnosi. Odnosi do sebe, do drugih in do življenja. Danes pa znamo marsikaj, le v odnosih in komunikaciji ne gre vedno tako, kot smo si zamislili.

Moški smo danes vse bolj nemotivirani in nedejavni, ženske pa izkoriščane, ostre in izgorele, otroci pa nemotivirani, razvajeni in izgubljeni … Edini, ki jim vse to koristi so trgovci in kapital, domači in družinski člani pa se čudimo, kako to, da navkljub temu, da v življenje in delo vlagamo toliko naporov, ne najdemo prave harmonije in simbioze.

Moški dela, da se razvije, ženska pa, da se spočije

Delo služi moškemu, da se razvije, ženski pa da se spočije. Ker pa danes večina ogromno energije vlaga v delo, ne najdemo pa časa, znanja in energije za delo na odnosih, zelo zelo redko vidimo mirne in iskreno zadovoljne ljudi. 

Pred leti sem ravno sredi enega najtežjih obdobij v mojem življenju prišel v stik z učenji dr. O.G. Torsunova. Takoj, ko sem slišal njegov glas, sem čutil, da je drugačen. Odločen, čist in prepričljiv. Najprej ga ni bilo lahko slišati, ker je govoril o tem, da so rezerve ne le pri drugih, ampak predvsem pri meni. Omenjal je, da se nič ne dogaja naključno. Prav tako nič ne odide, dokler se ne naučiš, kar moraš vedeti. Še posebej v odnosih. Tedaj sem imel ogromno izzivov: nisem razumel dekleta, brata in sestre … Ni mi bilo jasno, kaj od mene pričakujejo in potrebujejo starši,  … V službah sem se pogosto zapletal v konflikte … V odnosih nisem znal postaviti pravih mej Pogosto sem izpadel naiven …

Skušal sem pobegniti od odnosov, a ni šlo. Kamorkoli sem šel, sem svoj um nesel s seboj. Tako sem videl, da beg ni rešitev. Kaj pa tedaj je? Včasih sem mislil, da je dobrota sirota. Danes vem, da ni. Veliko srce brez znanja poraja naivnost, veliko srce in veliko uporabnega znanja pa data božanski rezultat – mir, obilje in srečo.

Starodavno znanje, ki odklepa skrivnosti odnosa moški-ženska

Dr. Torsunov na nikjer prej viden način izjemno natančno poda delovanje ženske in moške narave, psihologijo otroka, družinsko dinamiko … Nisem še naletel na nikogar, ki bolje pozna prave potrebe žensk in moških. Razumevanje tega ti da navidezno mistične sposobnosti. Ženski pomaga od moškega dobiti vse, kar potrebuje. Moški okrog ženske, ki pozna to znanje, se kar naenkrat začno razvijati in kazati v njegovi najboljši možni luči. Moški pa dobi specialen vpogled v naravo ženske.

Obstaja lepa pot do srca moškega, če le vemo, kako komunicirati tako, da zbudimo ne njegov ego, ampak srce in razum. Moški ne more ne ustreči plemeniti, nežni in ljubeznivi ženi, ne želi pa ustreči nekomu, ki to zahteva od njega. Enako ženska ne more ne spoštovati moškega, ki točno ve, kaj dela. V ljudeh okrog tebe se začno razvijati njihove najboljše kvalitete. Mož postane pozoren in senzibilen, žena pa mirna, preskrbljena in zadovoljna.

Zakaj ne bi bil tudi ti deležen vsega tega? Povej, zakaj?

Dobrodošel na seminar. Najlepše pri tem je, da za to, da čudežno spremenimo in obogatimo svoje odnose ne potrebujemo sodelovanja nikogar drugega. Dovolj je, da si pomagamo z univerzalnim znanjem in inteligentno opravimo svoje. Vse ostalo pride ob svojem času … Samo po sebi.

dr. Oleg Torsunov v Sloveniji

Prvič v Sloveniji – seminar dr. Olega Torsunova, kjer boste izvedeli vse skrivnosti srečnih odnosov:


– Jasno razumevanje potreb in dolžnosti moških, žensk, starejših, otrok, mladih in sorodnikov.
– Mir, radost in zadovoljstvo ter harmoničen odnos s partnerjem, družino, življenjem in s samim seboj. 
– Odnosi in življenje dobijo smisel, v tebi in v vseh okrog pa se razkrijejo vse najboljše kvalitete.

Kraj in datum: 4.2. – 6.2. 2020, Ljubljana.

Prijava: http://www.znanjezazivljenje.si/torsunov/g

 


You may also like...