fbpx

Mednarodno priznani strokovnjak PONOVNO V SLOVENIJI ...

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN?

PROGRAM NOSI NASLOV: Stres, izgorelost in zmaga nad vsemi izzivi življenja

Vsebina:

Vzroki in vrste stresa ter njegov vpliv na človeka

simptomi bolezni, ki so posledica stresa.

Ženski in moški stres ter pravila osvobajanja od njega.

Zdravljenje stresa in izgorelosti.

Kako se pravilno spoštovati in ceniti?

Zakaj rabim izzive v svojem življenju in kako jih premagati?

Kdaj in kako mi postane lažje?

Odpravljanje strahu, depresije in tesnobe.

Druženje z bližnjimi – kako negovati dobre odnose tudi v hudih časih?

Odnosi s prijatelji – odprta srca.

Kje je meja med naivnostjo in dobroto?

Odnosi v kolektivu.

Kako pravilno izražati spoštovanje in ponižnost?

Odgovornost in simptomi (ter rešitve) lastnih zamer do usode.

Duhovno druženje.

Praktični primeri blagodejnega učinka meditacije in molitve ter vloge dobrih želja vsem.

Pravilni nastroj za celostno zmago nad vsemi izzivi življenja.

Vprašanja in odgovori.Dr. Torsunov je svetovno znani strokovnjak za celostno zdravje, odnose, psihologijo, duhovno znanje, alternativno medicino in modrost.

Preko 35 let že predava po vsem svetu, napisal je preko 30 knjig o življenju, zdravljenju, odnosih, vzgoji, razvoju zavesti …,

Njegove tehnike
in seminarji čudežno, preverjeno oplemenitijo naše samozavedanje, odnose, zdravje in kvalitetno življenja na sploh, v naš vsakdan pa vnesejo osebno opolnomočenje, svežino, obilje, mir in harmonijo.


Dr. Torsunov je še posebej znan po čudežnih rezultatih celostnega zdravljenja raunih vrst sodobnih izzivov (stresa, izgorelosti, depresije, strahu, nezdravih navad, tesnobe …) ter izjemnem razumevanju dinamike v odnosih med ženskami in moškimi.


Znanje predstavlja v univerzalnem jeziku in združuje ter navdihuje ljudi iz vseh kultur; lahko rečemo in potrdimo, da je dr. Torsunov resnično ambasador dobrote, miru in znanja.

ORGANIZATOR: Zavod Znanje za življenje - Pandurang, Andrej Pešec

V Zavodu Znanje za življenje sodelujemo s preko 250 zavodi v Sloveniji in na tujem (Belgija, Hrvaška, Nemčija, Rusija, Kazakhstan). 


Zavod
vodim Andrej Pešec, univ. dipl. politolog, delujem pa kot svetovalec na področju celostne psihologije, pedagogike ter kot asistent za osebni in duhovni razvoj.


Vodili smo že preko 2500 predavanj in izobraževanj, za katere so značilni obujanje “zdrave kmečke pameti”, nenavadni praktični primeri, sinteza sodobnih celostnih znanj, modrosti in motivacijske filozofije ter zanimive zgodbe iz vsakdanjega življenja. 

OSEBNO SPOROČILO Andreja Pešca:

Zakaj bomo za Slovence organizirali ta seminar?

Že, ko sem pred leti prvič zaslišal glas dr. Torsunova, sem začutil, da gre za posebnega človeka. Odtlej 10 let redno in temeljito proučujem njegova predavanja in literaturo ter sem vedno znova začuden nad neverjetno močjo, preprostostjo in praktično vrednostjo znanosti o življenju, zdravju in odnosih, ki jih deli.

Njegov uspeh in rezultati pri delu z ljudmi so skoraj nedoumljivo učinkoviti. Praktično 90 in več % ljudi, ki poslušajo njegove lekcije  izredno hitro začuti zdravilen in blagodejen vpliv znanja ter metod, ki jih priporoča in si uredi odnose, zdravje ter poslovno življenje.

Dr. Torsunov je velik poznavalec zahodne in vzhodne medicine, astrologije, filozofije ter modrosti, tako na način, kot so včasih to počeli pravi učitelji, vodje in zdravniki, asistira ter usmerja vse, ki iskreno iščejo rešitve za korake naprej.

Vsebine, o katerih govori, čudežno pomagajo pri obnavljanju celostnega zdravja, ravnovesja, razvoju čustvene inteligence, gradnji odnosov, mirnem reševanju sporov, razumevanju vlog in dolžnosti, odpuščanju ter razvoju zaupanja in vere …

Uporaba teh učenj težav v življenju, odnosih in zdravju ne zmanjša – težave praktično odpravi.

Lahko rečem, da je dr. Torsunov oseba, ki mi je v odločilni meri pripomogla k tem, da si znova uredim zdravja, polno zaživim življenje ter posodobim in uredim odnose do sebe, do drugih in do vsega, kar obstaja.

Zelo, zelo, zelo priporočam.

Dogodek si bo mogoče (za prijavljene) ogledati tudi preko spleta (Zoom).

Vsi gostje dobijo tudi posnetek seminarja na elektronsko pošto.
    copyright © 2022 – Vse pravice pridržane | Znanje za življenje | Splošni pogoji poslovanja | Politika varstva osebnih podatkov